
Já si vybírám JAK v hospodě u krížku LIBEREC.
Na příští týden jsem si vybíral já z tohoto Jídelního lístku:
JÍDELNÍ LÍSTEK RESTAURACE U KŘÍŽKU
PONDĚLÍ 25.3.2013 90,-Kč CENA: 85,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU
POLÉVKA ČOČKOVÁ S PÁRKEM
1. (120G) DOMÁCÍ SEKANÁ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
2. (330G) TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KRABÍMI TYČINKAMI
3. (120G) KUŘE NA PAPRICE, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
4. (350G) ŠIŠKY S MÁKEM
________________________________________________________________________________
ÚTERÝ 26.3.2013 90,-Kč CENA: 85,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU
POLÉVKA VLOČKOVÁ SE ZELENINOU A VEJCEM
1. (120G) BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENÝM MASEM, KYSANÉ ZELÍ
2. (150G) PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOR, OBLOHA
3. (120G) RESTOVANÁ VEPŘOVÁ JÁTRA, BRAMBOR, TATARKA
4. (350G) KYNUTÉ OVOCNÉ KNEDLÍKY, SMETANA
STŘEDA 27.3.2013 90,-Kč CENA: 85,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU
POLÉVKA KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI
1. (120G) VEPŘOVÁ KOTLETA NA KMÍNĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE
2. (120G) PIKANTNÍ KUŘECÍ PALIČKY, ZELENINOVÝ SALÁT, TOUST
3. (150G) MEXICKÉ FAZOLE S KLOBÁSOU, CHLÉB
4. (350G) RÝŽOVÝ NÁKYP S OVOCEM
ČTVRTEK 28.3.2013 90,-Kč CENA: 85,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU
POLÉVKA FAZOLOVÁ S PÁRKEM.
1. (150G) SMAŽENÝ KVĚTÁK, BRAMBOR, TATARKA
2. (120G) SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
3. (120G) VEPŘOVÝ ŠPÍZ, BRAMBOR, OBLOHA
4. (350G) BAVORSKÉ VDOLEČKY
________________________________________________________________________________
PÁTEK 29.3.2013 90,-Kč CENA: 85,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU
POLÉVKA GULÁŠOVÁ
1. (120G) VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
2. (120G) KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
3. (150G) ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S UZENÝM MASEM A KLOBÁSOU
4. (350G) PALAČINKY S MARMELÁDOU A SMETANOU
________________________________________________________________________________
SOBOTA 30.3.2013 100,-Kč CENA O VÍKENDU: 95,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU
POLÉVKA ZELENINOVÁ1. (120G) KUŘECÍ (VEPŘOVÝ) ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
2. (120G) VEPŘOVÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
________________________________________________________________________________
NEDĚLE 31.3.2013 100,-Kč CENA O VÍKENDU: 95,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU
POLÉVKA ČESNEČKA 1. (120G) KUŘECÍ STEAK SE ŠUNKOU A SÝREM, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
2. (120G) TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A SÝROVOU ZÁLIVKOU
PŘI OBJEDNÁVCE NAD 5 JÍDEL - CENA O 5,-Kč MÉNĚ. TEL.:723 425 052
***********************************************************************
PONDĚLÍ 18.3.2013 65,-Kč CENA: 60,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU
POLÉVKA: PÓRKOVÁ S VEJCEM & 1. (120G) VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ZELÍ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
2. (330G) ČOČKA NA KYSELO SE SMAŽENOU CIBULKOU, PÁRKEM, SÁZENÉ VEJCE, OKURKA
3. (120G) KUŘECÍ SMĚS NA KARI, RÝŽE
4. (350G) OMELETA SE SLADKÝM TVAROHEM
________________________________________________________________________________
ÚTERÝ 19.3.2013 65,-Kč CENA: 60,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍH OOBALU
POLÉVKA: RAJSKÁ S TĚSTOVINOU & 1. (330G) HALUŠKY S UZENÝM MASEM, ZELÍ
2. (150G) SMAŽENÝ HERMELÍN PLNĚNÝ ŠUNKOU, BRAMBOR, TATARKA
3. (120G) KOPROVÁ OMÁČKA S HOVĚZÍM PLÁTKEM, BRAMBOR
4. (350G) BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM
________________________________________________________________________________
STŘEDA 20.3.2013 65,-Kč CENA: 60,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU
POLÉVKA: MASOVÝ VÝVAR SE ZELENINOU & 1. (150G) PLNĚNÁ KUŘECÍ ROLÁDKA, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
2. (330G) VEPŘOVÉ RIZOTO, SÝR, OKURKA
3. (150G) SMAŽENÁ MOŘSKÁ ŠTIKA, BRAMBOROVÁ KAŠE
4. (350G) LÍVANEČKY S OVOCEM A ŠLEHAČKOU
________________________________________________________________________________
ČTVRTEK 21.3.2013 65,-Kč CENA: 60,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU
POLÉVKA: KVĚTÁKOVÁ & 1. (150G) VEPŘOVÝ STEAK SE ŠUNKOU A SÝREM, SÁZENÉ VEJCE, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR,
OBLOHA
2. (120G) MAĎARSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
3. (330G) ZELENINOVÝ SALÁT S MOZZARELOU A ŠUNKOU
4. (350G) NUDLE S MÁKEM
________________________________________________________________________________
PÁTEK 22.3.2013 65,-Kč CENA: 60,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU
POLÉVKA: BORŠČ & 1. (120G) VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
2. (120G) KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
3. (150G) BOLOŇSKÉ ŠPAGETY
4. (350G) ŠVESTKOVÝ KOLÁČ
________________________________________________________________________________
SOBOTA 23.3.2013 80,-Kč CENA O VÍKENDU: 75,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU
POLÉVKA: KRUPICOVÁ S VEJCEM & 1. (150G) KUŘECÍ (VEPŘOVÝ) ŘÍZEK, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
2. (120G) TORTILA S KUŘECÍ SMĚSÍ, OBLOHA
________________________________________________________________________________
NEDĚLE 24.3.2013 80,-Kč CENA O VÍKENDU: 75,-Kč PŘI DODÁNÍ VLASTNÍHO OBALU
POLÉVKA: MASOVÝ VÝVAR S NUDLEMI & 1. (150G) KUŘECÍ SMĚS, KROKETY, OBLOHA
2. (120G) PALAČINKY S MARMELÁDOU, SMETANA
********************************************************************************
OBĚDY NA VÍKEND 9. - 10. 3. 2013
POLÉVKA: SOBOTA KUŘECÍ VÝVAR; NEDĚLE ČESNEČKA
HLAVNÍ JÍDLO: SO PEČENÁ KRKOVIČKA, BR. KAŠE (BRAMBOR)
NE VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE
CENA OBĚDA S POLÉVKOU JE 75,-Kč s vlastním obalem DOPRAVA ZDARMA DOBA ZÁVOZU: 11-12 H
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
PONDĚLÍ 11.3.2013 POLÉVKA ČOČKOVÁ S PÁRKEM
- (150G) PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOR, OBLOHA
- (120G) VEPŘOVÉ KOSTKY NA ŽAMPIONECH, TĚSTOVINY
- (120G) KUŘECÍ STEAK NA OLIVÁCH, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
- (350G) PALAČINKY S OVOCEM A SMETANOU
ÚTERÝ 12.3.2013 POLÉVKA ŠPENÁTOVÁ
- (120G) BRAMBORÁČKY S KUŘECÍ SMĚSÍ
- (120G) UZENÝ PLÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
- (120G) TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A ZÁLIVKOU
- (350G) ŠIŠKY S MÁKEM
STŘEDA 13.3.2013 POLÉVKA KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI
- (120G) ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, RÝŽE (TĚSTOVINY, KNEDLÍK)
- (120G) FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, OKURKA
- (330G) VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
- (350G) KYNUTÉ OVOCNÉ PLNĚNÉ KNEDLÍKY, SMETANA
ČTVRTEK 14.3.2013 POLÉVKA KRUPICOVÁ S VEJCEM
- (150G) MORAVSKÝ VRABEC, ZELÍ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
- (150G) SMAŽENÁ VINNÁ KLOBÁSA, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
- (330G) RAJSKÁ OMÁČKA S MASOVÝMI KOULEMI, BRAMBOR (HOUSKOVÝ KNEDLÍK)
- (350G) POVIDLOVÉ TAŠTIČKY S PERNÍKOVÝM POSYPEM
PÁTEK 15.3.2013 POLÉVKA MASOVÝ VÝVAR SE ZELENINOU
- (120G) VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
- (120G) KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
- (330G) GNOCCHI S UZENÝM MASEM A ŠPENÁTEM
- (350G) LÍVANEČKY S OVOCEM A ŠLEHAČKOU PO DOHODĚ MOŽNOST JÍDEL I O VÍKENDU OBJEDNÁVKY PŘIJÍMÁME NA TELEFONU: 723 425 052; NEJDÉLE DEN PŘEDEM. CENA MENU 60,-Kč VLASTNÍ OBA
Z jídelního lístku pro některé důchodce v DPS:
K pití samozřejmě pivko, nebo nealko PO DOHODĚ; v hospodských cenách samozřejmě. Doprava do DPSky grátis. S nima UŠETŘÍTE ZA ŠEVCE!!
PONDĚLÍ 11.3.2013 POLÉVKA ČOČKOVÁ S PÁRKEM
1. (150G) PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOR, OBLOHA
2. (120G) VEPŘOVÉ KOSTKY NA ŽAMPIONECH, TĚSTOVINY
3. (120G) KUŘECÍ STEAK NA OLIVÁCH, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
4. (350G) PALAČINKY S OVOCEM A SMETANOU
ÚTERÝ 12.3.2013 POLÉVKA ŠPENÁTOVÁ
1. (120G) BRAMBORÁČKY S KUŘECÍ SMĚSÍ
2. (120G) UZENÝ PLÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
3. (120G) TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A ZÁLIVKOU
4. (350G) ŠIŠKY S MÁKEM
STŘEDA 13.3.2013 POLÉVKA KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI
1. (120G) ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, RÝŽE (TĚSTOVINY, KNEDLÍK)
2. (120G) FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, OKURKA
3. (330G) VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR, OBLOHA
4. (350G) KYNUTÉ OVOCNÉ PLNĚNÉ KNEDLÍKY, SMETANA
ČTVRTEK 14.3.2013 POLÉVKA KRUPICOVÁ S VEJCEM
1. (150G) MORAVSKÝ VRABEC, ZELÍ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
2. (150G) SMAŽENÁ VINNÁ KLOBÁSA, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
3. (330G) RAJSKÁ OMÁČKA S MASOVÝMI KOULEMI, BRAMBOR (HOUSKOVÝ KNEDLÍK)
4. (350G) POVIDLOVÉ TAŠTIČKY S PERNÍKOVÝM POSYPEM
PÁTEK 15.3.2013 POLÉVKA MASOVÝ VÝVAR SE ZELENINOU
1. (120G) VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
2. (120G) KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
3. (330G) GNOCCHI S UZENÝM MASEM A ŠPENÁTEM
4. (350G) LÍVANEČKY S OVOCEM A ŠLEHAČKOU
PO DOHODĚ MOŽNOST JÍDEL I O VÍKENDU : OBĚDY NA VÍKEND
9.3. A 10.3.2013 POLÉVKA: SOBOTA KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI
NEDĚLE ČESNEČKA
HLAVNÍ JÍDLO: SO, NE KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE
SO, NE VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE
SO PEČENÁ KRKOVIČKA, BR.KAŠE(BRAMBOR)
NE VEPŘOVÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK (BRAMBOR)
CENA OBĚDA S POLÉVKOU JE 75,-Kč s vlastním obalem CENA OBĚDA BEZ POLÉVKY JE 70,-Kč s vlastním obalem
BALNÉ JE 10,-Kč POKUD NEMÁTE VLASTNÍ OBAL DOPRAVA ZDARMA DOBA ZÁVOZU: 11-12 H
Objednávejte prosím nejdéle do pátku 8.3.2013 do17H.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
PONDĚLÍ 4.3.2013 POLÉVKA ZELENINOVÁ
- (330G) ČOČKA NA KYSELO S KLOBÁSOU, OKURKA
- (150G) SMAŽENÉ ŽAMPIONY, BRAMBOR, TATARKA
- (120G) VEPŘOVÝ STEAK, SÁZENÉ VEJCE, BRAMBOR, OBLOHA
- (350G) PALAČINKY S MARMELÁDOU A SMETANOU
ÚTERÝ 5.3.2013 POLÉVKA BRAMBOROVÁ
- (150G) SMAŽENÉ KUŘECÍ NUGETKY, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
- (150G) ČEVABČIČI, BRAMBOR, HOŘČICE, CIBULKA
- (120G) HOVĚZÍ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
- (350G) KYNUTÉ OVOCNÉ KNEDLÍKY, SMETANA
STŘEDA 6.3.2013POLÉVKA UZENÁ S RÝŽÍ
- (120G) VEPŘOVÁ ROLÁDA SE ŠŤÁVOU, BRAMBOR (TĚSTOVINY)
- (120G) TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU
- (330G) MASOVÉ RIZOTO, OKURKA
- (350G) LÍVANEČKY S OVOCEM A ŠLEHAČKOU
ČTVRTEK 7.3.2013 POLÉVKA FRANKFURTSKÁ
- (150G) KUŘE ALA BAŽANT, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK
- (120G) TORTILA S KUŘECÍ SMĚSÍ, OBLOHA
- (120G) VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU, BRAMBOR, TATARKA
- (350G) NUDLE S MÁKEM
PÁTEK 8.3.2013 POLÉVKA MASOVÝ VÝVAR S NUDLEMI
- (120G) VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
- (120G) KUŘECÍ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKURKA
- (150G) PREJT, ZELÍ, BRAMBOR
- (350G) OVOCNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY
PO DOHODĚ MOŽNOST JÍDEL I O VÍKENDU
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Opustil jsem MÁM DŮVODY:Restaurace Barandov v Hrádku n/N
J Í D E L N Í L Í S T E K
Cena menu je 65,-;porce masa je 100g
Od 10. září do 14. Září 2012
Pondělí
Menu 1- Polévka: Vývar s masem a nudlemi
Smažený sýr, vařený brambor, tatarská omáčka
Menu 2 – Polévka: Květáková
Vepřová pečeně, bramborový nebo houskový knedlík, zelí
Úterý
Menu 1 – Polévka: Česnečka
Smažené rybí filé, bramborová kaše
Menu 2 – Polévka: Bramboračka
Vepřová játra na slanině, dušená rýže
Středa
Menu 1 – Polévka: Drštková
Uzená kuřecí stehna, šťouchaný brambor, rajčatový salát
Menu 2 – Polévka: Cibulačka
Vepřová plec na paprice, houskový knedlík
Čtvrtek
Menu 1 – Polévka: Vývar s fritátovými nudlemi
Špagety se smetanovou omáčkou, brokolicí a sýrem
Menu 2 – Polévka: Čočková
Vepřový vrabec, bramborový knedlík, špenát
Pátek
Menu 1 – Polévka: Boršč
Karbanátek, vařený brambor, zelí
Menu 2 – Polévka: Krupicová s vejcem
Uzená krkovice, křenová omáčka, houskový knedlík
Sladká jídla připravíme dle Vašeho přání a na přání osobní!!!
Přejeme Vám dobrou chuť. Kolektiv Restaurace „Barandov“, Liberecká 400, Hrádek nad Nisou. Kontaktní tel. 602 448 013
30.07. - 03.08.2012.doc (26,5 kB)
Ve dnech: 4. - 8. VI. 2012
Pondělí Polévky: Bramboračka nebo Vývar s nudlemi a se zeleninou
Hotová jídla: Pečené kuře s bramborem, okurkový salát
Znojemská omáčka houskový knedlík
Palačinky s ovocem a tvarohem
Úterý Polévky: Pórková s vejcem; nebo : Česnečka
Hotová jídla: Ražniči se šťouchaným bramborem
Vepřová pečeně bramborový knedlík a špenát
Dukátové buchtičky se šodo
Středa Polévky: Dršťková, nebo Vývar s kapáním
Hotová jídla: Květákové placičky brambor, zelný salát
Vepřová čína s rýží
Čokoládový perník s marmeládou
Čtvrtek Polévky: Žampionový krém; nebo Uzený vývar s rýží
Hotová jídla: Obalované žampiony,brambor ,tatarka
Hovězí guláš a houskový knedlík
Rýžový nákyp
Pátek Polévky: Boršč nebo Vývar s fritátovýma nudlema
Hotová jídla: Boloňské špageti se sýrem
Kuřecí plátek na másle s broskvemi a opekaným bramborem
Medovník
Objednávky přijímá: Odpovědná osoba Simona Egerová tel. číslo 608 549 286
Co budu jíst?
Záložka se připravuje. "Vojak se stará - voják má!" Pamatujete, důchodci? Vzpomeňte, milé důchodkyně! KONČÍME s politickými kecy parazitů na mojích stránkách!!
Chtěli mne vyhladovět...
V týdnu 12. III. - 18.III. 2012
Pondělí 12. marca : Polievky: Čočková s párkom; Kurací vývar s mäsom a rezancami
1. Boloňské špagety; 2. Kuracie závitky so zemiakmi varenými; 3.Talkne domáce so zavareninou.
Úterý 13. marca: Polievky: Zeleninový krém; Hovädzia s kapaním.
1. Kuracie Kung-Pao, dusená ryža; Bravčové na paprike s knedlíkom; Šišky s makom.
Streda 14. marca: Polievky: Držková; Zeleninová s cestovinou.
1. Kuracie špalôčky pečené so zemiak. knedlíkom a špenátom; 2. Holandský rezeň so semiakmi a kapustovým šalátom. 3. Rožkový koch.
Čtvrtek 15. marca: Polievky: Porková; Kuracia s hráškom a ryžou.
1. Kuracia živáňska, s pečeným zemiakom & tatarskou omáčkou. 2. Bravčový guľáš s nédľom. 3. Pampúšiky so zavareninou.
Pátek 16. marca: Polievka: Boršč; Kmínová s vejcem.
1. Kuřecí rizoto, okurka. 2. Vepřová játra na slanině; housk. knedlík nebo rýže. 3. Rýžovník
Sobota 17. marca: Polievka: Hovězí s játr.knedl.; Cibulačka.
1. 1/4 kachna pečená; houskový & špekový knedlík; červ. kapusta. 2. Vyprážaný rezeň, zemiaky, uhorka.
Nedeľa 18. marca: Polievka: 1. Rajčatová; 2., Cibuľová.
V týdnu 5. III. - 11.III. 2012
Vybírám si tradičně z dvou polévek a T Ř E C H jídel; sobota & nedele z dvou + zákusek:
Pondělí 5.března: Polévky:Bramboračka; vývar s nudlemi.
1: Smažené žampiony; vařený brambor; tatarská omáčka
2. Paprikový lusk v rajské omáčce, houskový knedlík
3. Rýžový nákyp se švestkami.
Úterý 6. března: Polévky: Čočková s párkem; Vývar s masem a nudlemi.
1. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík.
2. Smažené kuřecí nugerky v těstíčku, vařený brambor.
3. Kynuté buchty s tvarohem & domácí marmeládou.
Středa 7. března: Polévky : Drštková; Vývar s hráškem a rýží.
1. Roštěná na slanině, dušená rýže.
2. Domácí plněné bramborové knedlíky s uzeným; špenát.
3. Nudle s mákem.
Čtvrtek 8. března: Polévky: Kulajda; Vývar s kapáním
1. Smažený vepřový řízek po brněnsku; vařený brambor; okurka
2. Milánské špagety
3. Domácí plněné bramborové taštičky sypané perníkem.
Pátek 9. března: Polévky: Ruský boršč; Cibulová s vejcem.
1. Kuře na paprice, housk. knedlík, nebo dušená rýže
2. Domácí sekaná, bramborová kaše, okurka.
3. Domácí škubánky s mákem
Sobota 10. března: Polévky: Lißensuppe mit Wurst
1. Rindfleisch gekocht; Tomaten-Sauce; Pasta
2. Gebratene Schweinesschnitzel, Katoffelsalat
Mehlspeiß
Neděle 11 března: Polévky: Rindsuppe mit Lever Reiß; Blumenkohlsuppe
1. Gefüllte Schnitzel, Bratkartoffeln, Gemüze
2. Gebratenes Schweinefleisch. Kartoffelpuffer, sauerkraut
Mehlspeiß
V týždni 27. II. - 4. III.
Vyberám si tradične z dvoch polievok a T R O C H jedál; sobota & nedeľa z dvoch + zákusok:
Pondělí 27. února: Polévky: Gulášová; Vývar s hráškem a rýží.
1. Pečené kuře, vařený brambor, kompót.
2. Slovenské halušky, uzené plecko, zelí.
3. Sladká rýže s ovocem.
Úterý 28. února: Polévky: Fazolová; Česnečka s bramborem.
1. Italské lazaně
2. Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže
3. Palačinky se zavařeninou a tvarohem.
Středa 29. února: Polévky: Držtková; Vývar s celestínskými nudlemi.
1. Sekaný řízek v těstíčku, bramborová kaše, zelný salát.
2. Srdce na smetaně, houskový knedlík
3. Buchtičky se šodoo.
Čtvrtek 1. března: Polévky: Rajčatová; Kuřecí vývar s masem a nudlemi.
1. Karbanátek, vařený brambor, zelí.
2. Zapékané těstoviny, rajčatový salát.
3. Nudle s mákem.
Pátek 2. března: Polévky: Ruský borčš; Cibulačka
1. Smažené rybí filé, bramborová kaš, okurka.
2. Koprovka s vejcem, houskový knedlík.
3. Žemlovka
Sobota 3. března: Polévky: Cibulačka s uzeným a sýrem; Hovězí vývar s játrovými knedlíčky.
1. Selský talíř: 3 druhy masa, 2 druhy knedlíků; špenát & zelí.
2. Přírodní kuřecí plátek na žampionech opečený brambor.
ZÁKUSEK.
Neděle 4. března: Polévky: Rajčatová s těstovinou; Kuřecí vývar s masem a nudlemi.
1. Smažené rybí filé, brambor vařený, okompót.
2. Svíčková na smetaně, houskový knedlík
ZÁKUSEK.
V týždni 20.-24. február:
Vyberám si tradične z dvoch polievok aT R O C H jedál; sobota & nedeľa z dvoch + zákusok:
Pondelok 20. februára: Polievky:Zemiaková; Údený vývar s ryžou.
1. Fazuľový závarok s údeným mäskom a uhorkou
2. Kurací príštepok s Nivou, opečený zemiak
3. Domáce pampúšiky so zavareninou.
Útorok 21. februára : Polievky: Šošovicová; Vývar s rozpusteným vajcom.
1. Milánske špagety; sýr
2. Údené kuracie stehno, zemiaková kaša, kapustový šalát.
3. Domáce buchty s marmeládou.
Streda 22. februára: Polievky: Držková; Vývar s hráškom a ryžou.
1. Hovädzie varené, znojemská, houskový knedlík, alebo ryža.
2. Domáca jatenička, jelítko; varený zemiak, kapusta.
3. Kysnuté ovocné knedlíky s tvarohom.
Štvrtok 23. februára: Polievky: Brokolicová; Kurací vývar s mäsom a rezancami.
1. Údená šunka, chrenová omáčka, houskový knédel.
2. Vyprážaný rezeň, varené zemiaky, uhorka.
3. Domáce šišky s makom.
Piatok 24. februára: Polievky: Ruský boršč; Krupicová s vajco.
1. Pečené bravčové kúsky; domáci chlpatý knédel a kapusta.
2. Hydinová pečienka na cibuľke, opečené zemiaky.
3. Domáce talkne so zavareninou a tvarohom.
V týždni 13.-19. február:
Vyberám si tradične z dvoch polievok aT R O C H jedál; sobota & nedeľa z dvoch + zákusok:
Pondelok 13.2. Polievky: Kelová; Zeleninová.
1. Prírodné kuracie so zemiekmi
2. Plnená paprika s paradajk. omáčkou, cestoviny.
3. Domáce zemiakové šištičky s makom.
Utorok 14.2. : Polievky: Zemiaková - česká; Cibuľová - nemecká
1. Bravčový plátok na šampiňónoch s dusenou ryžou;
2. Segedínský guľáš s húskovámi knédlikmi
3. Talkne s džemom a tvarohom
Streda 15.2.: Polievky: Dršková; Krupicová s vajcom.
1. Vyprážaný bravčový jazyk; zemiaková kaša, kapustový šalát
2. Bravčové pečené s knédlikom a kapustou.
3. Kysnuté knedliky ovocné
Štvrtok 16. 2.: Polievky: Šošovicová; Kurací vývar mäsom a rezancami.
1. Francúzke kromple, paradajkový šalát.
2. Kung - Pau s haruľkami
3. Maďarké lečo s klbáskou; zemiaky varené.
Piatok 17.2.: Polievky: Ruský boršč; Cesnačka.
1. Knedlíky na pare ovocné s tvarohom.
2. Štefánská hovädzia, húskový knédlik
3. Žemľovka
Sobota 18.2.: Polievky: Hovädzí vývar s pečeňovými hališkami a rezancami; Cesnakovka.
1. 1/4 Kačky, dojit knédliky : hôskový a slaninkový; červená kapusta.
2. Vyprážaný kurací rezeň. varené kromple, uhorka
Zákusok: medovníčok
Nedeľa 19. 2.: Polievky: Paradajková s cestovinou; Cibuľovka.
1. Smotanová klbáska, zemiaková kaša, kapusta kyslá
2. Bravčový plátok s volským okom, opečené zemiaky.
V týdnu 6.-13. února: VYBÍRÁM SI ZE 3 JÍDEL; sobota & neděle ze dvou:
Pondělí: Polévky: Zabíjačková; Česnečka s vejcem a sýrem
1.:Květákový mozeček, vařený brambor; zelná salát.
2.: Hovězí játra na slanině; dušená rejže NEBO knedlík.
3.: Palačinky se zavařeninou a tvarohem
Úterý: Polévky: Franfurktská; Brokolicová
1.: Sekaná svíčková, houskový knedlík
2.: Kuřecí rarášci, bramborová kaše; okurka
3.: Žemlovka
Středa: Polévky: Držtková s dřžťkami; Vývar s hráškem a rýží.
1.:Vepřové výpečky, bramborrový knedlík; zelí
2.: Kuře na paprice, houskový knedlík NEBO rýže
3.: Rýžový nákyp s broskvemi.
Čtvrtek: Polévky: Žampionový krém; Kuřecí vývar s masem a domácími nudlemi
1.: Pštrosí vejce, vařený brambor
2.: Penne se smetanovou omáčkou a kuřecím masem
3.: Buchtičky se šodoo.
Pátek: Polévky: Ruský boršč; Vývar s játr. knedlíčky
1.: Hovězí srdce po hambursku, houskový knedlík
2.: Uzená krkovička; Bramborák; zelí
3.: Nudle s mákem
Sobota: Polévky: Cibulačka s uzeným a sýrem; Hovězí vývar s játr. knedl.
1.: Selský talíř: ( tři druhy masa, dva druhy knedlíků, špenát; zelí
2.: Přírodní kuřecí plátek na žampionech , opčené brambory
Zákusek: Mehlspeiß
Neděle: Polévky: Rajčatová s těstovinou
1.: Smažené rybí filé, vařený brambor, ovocný kompot
2.: Svíčková na smetaně, houskový knedlík.
Zákusek: dortíček
********************************************************************
PONDĚLÍ 30.ledna:menü: Polévky: Hrachová s párkem; Hovězí vývar s rýží a hráškem.
- Domácí halušky s uzeným masem a se zelím!!!!
- Smžený květák, bramborová kaše, Tatarská omáčka.....
- Šišky s mákem
ZÁKUSEK: dortíček.
ATD!!!
************************************************************************